Telefoon: 0683149440 - E-mail: jeroen@fencingdesign.nl

Hoe houdt u droge voeten?

De Groene Water Wand is een innovatief idee van Ingrid Langenhoff en Dorine Epping, zelfstandig werkende adviseurs op het gebied van klimaatadaptatie. Wij zijn druk bezig met de ontwikkeling van de Groene Water Wand; die waterberging, groen én erfafscheiding met elkaar combineert. De Groene Water Wand helpt de gevolgen van de klimaatverandering in de stad te temperen.

 

…met de Groene Water Wand!

graph2

1500 liter regenwater moet er per gemiddelde eengezinswoning vastgehouden worden om al het dakwater te bergen. Met vijf Groene Water Wanden klaar je de klus!
30 m2 extra groen bij een gemiddelde eengezinswoning. Dit groen gebruikt het opgeslagen water naar behoefte. Handig, water geven behoort tot het verleden
3 voor 1! Het mooie is dat de Groene Water Wand een waterberging, erfafscheiding en fraaie beplanting in één is. Functioneel kan ook mooi en aangenaam zijn!

 

 

 

 

 

Waarom de Groene Water Wand?

Het klimaat verandert: extreme hoosbuien zorgen voor een overbelast riool. Overstroomde straten en drijvende meubels, daar zit niemand op te wachten. Temperaturen lopen op, met name in stedelijke gebieden wordt het zweten geblazen!

Door de combinatie van waterberging en groen biedt de Groene Water Wand een oplossing voor de klimaatverandering.
En extra mooi is dat de Groene Water Wand de ongebruikte verticale ruimte in de stad optimaal benut!

 

met ondersteunng van:

Groene-Waterwand
Terug naar boven